ပြည်ထောင်စုသမ္မတမြန်မာနိုင်ငံတော်၊ ပြည်ထောင်စုအစိုးရအဖွဲ့

SII	နိုင်ငံတော်ဝန်ကြီးချုပ်	ဗိုလ်ချုပ်မှူးကြီး မင်းအောင်လှိုင်
JII	ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်	ဒုတိယဗိုလ်ချုပ်မှူးကြီး စိုးဝင်း
રાા	ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်နှင့် ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဗိုလ်ချုပ်ကြီး မြထွန်းဦး
	ပို့ဆောင်ရေးနှင့် ဆက်သွယ်ရေးဝန်ကြီးဌာန	
911	ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်နှင့် ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဗိုလ်ချုပ်ကြီး တင်အောင်စန်း
	ကာကွယ်ရေး ဝန်ကြီးဌာန	
<u> ၅</u> ။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ပြည်ထဲရေးဝန်ကြီးဌာန	ဒုတိယဗိုလ်ချုပ်ကြီး ရာပြည့်
Gii	ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်နှင့် ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဦးဝင်းရှိန်
	စီမံကိန်းနှင့် ဘဏ္ဍာရေးဝန်ကြီးဌာန	
ମା	ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်နှင့် ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဦးသန်းဆွေ
	နိုင်ငံခြားရေး ဝန်ကြီးဌာန	
ଶା	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဦးကိုကိုလှိုင်
	နိုင်ငံတော်စီမံအုပ်ချုပ်ရေးကောင်စီဥက္ကဋ္ဌရုံးဝန်ကြီးဌာန(၁)	
Gii	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဦး အောင် နို င်ဦး
	နိုင်ငံတော်စီမံအုပ်ချုပ်ရေးကောင်စီဥက္ကဋ္ဌရုံးဝန်ကြီးဌာန(၂)	
DOII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဦးအောင်ကျော်ဟိုး
	နိုင်ငံတော်စီမံအုပ်ချုပ်ရေးကောင်စီဥက္ကဋ္ဌရုံးဝန်ကြီးဌာန(၃)	
၁၁။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဗိုလ်ချုပ်ကြီး မိုးအောင်
	နိုင်ငံတော်စီမံအုပ်ချုပ်ရေးကောင်စီဥက္ကဋ္ဌရုံးဝန်ကြီးဌာန(၄)	
၁၂။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ နယ်စပ်ရေးရာဝန်ကြီးဌာန	ဒုတိယဗိုလ်ချုပ်ကြီး ထွန်းထွန်းနောင်
၁၃။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဒေါက်တာ ကံဇော်
	ရင်းနှီးမြှုပ်နှံမှုနှင့် နိုင်ငံခြားစီးပွားဆက်သွယ်ရေးဝန်ကြီးဌာန	
၁ ၄ ۱۱	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ဥပဒေရေးရာဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ သီတာဦး
၁၅။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ပြန်ကြားရေးဝန်ကြီးဌာန	ဦးမောင်မောင်အုန်း
၁၆။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ သာသနာရေးနှင့် ယဉ်ကျေးမှုဝန်ကြီးဌာန	ဦးတင်ဦးလွင်
၁၇။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဦးမင်းနောင်
	စိုက်ပျိုးရေး၊ မွေးမြူရေးနှင့် ဆည်မြောင်းဝန်ကြီးဌာန	
୦ଶା	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဦးလှမိုး
	သမဝါယမနှင့် ကျေးလက်ဖွံ့ဖြိုးရေးဝန်ကြီးဌာန	

၁၉။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဦးခင်မောင်ရီ
	သယံဧာတနှင့် သဘာဝပတ်ဝန်းကျင်ထိန်းသိမ်းရေးဝန်ကြီးဌာန	
Joli	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ လျှပ်စစ်စွမ်းအားဝန်ကြီးဌာန	ဦးဉာဏ်ထွန်း
Joli	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ စွမ်းအင်ဝန်ကြီးဌာန	ဦးကိုကိုလွင်
JJII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ စက်မှုဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ ချာလီသန်း
7511	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဦးမြင့်ကြိုင်
	လူဝင်မှုကြီးကြပ်ရေးနှင့် ပြည်သူ့အင်အားဝန်ကြီးဌာန	
JÇII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ အလုပ်သမားဝန်ကြီးဌာန	ဦးမြင့်နောင်
၂၅။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး	ဦးထွန်းအုံ
	စီးပွားရေးနှင့် ကူးသန်းရောင်းဝယ်ရေးဝန်ကြီးဌာန	
JGII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ပညာရေးဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ ညွှန့်ဖေ
JQII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ သိပ္ပံနှင့် နည်းပညာဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ မျိုးသိန်းကျော်
၂၈။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ကျန်းမာရေးဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ သက်ခိုင်ဝင်း
၂၉။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ အားကစားနှင့် လူငယ်ရေးရာဝန်ကြီးဌာန	ဦးမင်းသိန်းဇံ
5011	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ဆောက်လုပ်ရေးဝန်ကြီးဌာန	ဦးမျိုးသန့်
၃၁။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ လူမှုဝန်ထမ်း၊ ကယ်ဆယ်ရေးနှင့်	ဒေါက်တာ စိုးဝင်း
	ပြန်လည်နေရာချထားရေးဝန်ကြီးဌာန	
6JII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဒေါက်တာ သက်သက်ခိုင်
	ဟိုတယ်နှင့် ခရီးသွားလာရေးဝန်ကြီးဌာန	
.55II	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	Jeng Phang နော်တောင်
	တိုင်းရင်းသားလူမျိုးများရေးရာဝန်ကြီးဌာန	
89II	အမြဲတမ်းအတွင်းဝန်၊ ပြည်ထောင်စုအစိုးရအဖွဲ့ရုံး	ဦးဇော်သန်းသင်း